Skip til indhold

Gratis forsendelse i Danmark! ❤️

  Forsendelsespolitik

  Gratis
  Vi garanterer gratis forsendelse af din ordre. Vores team har testet hvert produkt, hvilket giver os mulighed for at fremskynde forsendelsesprocessen med mulighed for at sende ordrer direkte fra producenten til kunden uden nogen risiko.
  Varer leveres af sælgeren til den leveringsadresse, som kunden har angivet, medmindre andet er aftalt. Den leveringsadresse, som sælgeren oplyser under ordrebehandlingen, er afgørende for transaktionen.


  Leveringstidspunkt
  Din ordre vil blive afsendt næste morgen med en Track & Trace-kode, som du kan indtaste her for at følge ordren trin for trin: Normalt er vores leveringstid 2-4 dage. I øjeblikket har vi ekstremt travlt, og tingene tager lidt længere tid end normalt. Leveringstiden vil derfor være 4-14 dage. I øjeblikket bliver 90% af ordrerne leveret inden for 1 uge. Hvis ordren ikke er ankommet efter den normale leveringstid, bedes du kontakte kundeservice! Vi vil sørge for, at ordren når frem til dig så hurtigt som muligt! * E-mail til kundeservice


  Proces for returnering
  Hvis chaufføren returnerer varerne til leverandøren, fordi levering til kunden ikke var mulig, bærer kunden omkostningerne ved den mislykkede forsendelse. Dette gælder ikke, hvis kunden ikke er ansvarlig for de omstændigheder, der førte til umuligheden af levering. Dette gælder heller ikke for omkostningerne ved returforsendelsen, hvis kunden effektivt gør brug af sin returret. Når kundens returret anvendes korrekt, gælder bestemmelsen i sælgers returproces for omkostningerne ved returforsendelsen.
  Afhentning hos kunden er ikke mulig af logistiske årsager.

  Fremragende!

  Baseret på 370+ anmeldelser

  Gratis forsendelse

  Din ordre vil blive leveret gratis til dit hjem! Nyd gratis forsendelse nu!

  Har du spørgsmål?

  Vores kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål!

  Sikker betaling

  Vælg mellem Maestro, VISA og Amex til alle dine sikre køb.